Gratis Frakt På Alla Köp!

Frakt & leveranstid

På Skandi Vape AB vet vi att du vill ha dina varor så snabbt som möjligt. Därför är vår leveranstid 1 dagar på alla våra fraktsätt. Våra stopptider för utskick av paket på samma dag är klockan 15:00 varje dag Måndag – Fredag. Det kan hända ibland vissa varor för tillfället är slut, men då blir du kontaktad via mejl. Blir din leverans försenad i mer än 3 arbetsdagar, var då vänlig och kontakta oss och fyll i kontaktformuläret. Skandi Vape AB frånskriver sig all sorts av kompensation vid en eventuell leveransförsening då våra leverantörer ibland inte kan fullfölja sitt åtagande till oss.

Vi erbjuder gratis, snabb och smidig leverans på alla köp. Vi prioriterar dig som återförsäljare och vill få igång dig så snabbt som möjligt. Därför skickar vi alla våra försändelser med DHL Freight, som leverar 99% av paketen nästa vardag.

Vi accepterar inte returer på öppnade varor. Varorna måste vara förpackade i samma förpackning som det originala och köparen står för fraktkostnaderna för returen, Om du vill returnera något, var vänlig och kontakta oss och fyll i kontaktformuläret.